Selecteer een pagina

Schoolportret

Als je op zoek bent naar een manier om de sfeer en de uitstraling van een school vast te leggen, dan is een schoolportret video de perfecte oplossing. Een schoolportret video is een korte film die het dagelijks leven op school vastlegt.

Een schoolportret video kan worden gebruikt om de school te promoten of om (nieuwe) ouders een kijkje te geven in het schoolleven. Het kan zelfs dienen als hulpmiddel voor de werving van nieuwe leerkrachten.

Met onze ervaring en creativiteit zijn we in staat om een schoolportret video te maken die het karakter en de sfeer van de school perfect weergeeft.

Werkwijze

Het maken van een schoolportret video begint met een voorgesprek op locatie. Hierbij worden de doelstellingen van de video besproken en wordt er bepaald welke aspecten van de school in beeld gebracht moeten worden. Denk hierbij aan de leerkrachten, de leerlingen, het lesprogramma, de faciliteiten en eventueel de buitenschoolse activiteiten.

Vervolgens gaan we aan de slag met de productie van de video. 

Na de opnames wordt de video gemonteerd. Dit is een belangrijke stap waarbij alle beelden en geluiden worden samengevoegd tot één geheel. Hierbij wordt ook de muziek en eventuele voice-overs toegevoegd. Het eindresultaat is een schoolportret video die het verhaal van de school vertelt en de kijker meeneemt in het dagelijks leven op school.

Doel

Een schoolportret video kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo kan de video op de website van de school worden geplaatst, worden gebruikt tijdens open dagen en informatiedagen, worden gedeeld op social media en zelfs worden gebruikt bij de werving van nieuwe docenten.

Al met al is een schoolportret video een waardevol hulpmiddel voor scholen die zichzelf goed willen presenteren.

Contact

Mocht je interesse hebben in een schoolportet video, neem dan contact met ons.